پایان پشتیبانی از ویندوز7
مایکروسافت در ماه ژانویه اعلام کرد که از تاریخ ۱۳ ژانویهی سال ۲۰۲۰، انتشار وصلههای امنیتی را برای ویندوز ۷ متوقف خواهد کرد؛ با این وجود خاطرنشان کرد که حتی با وجود وصلههای امنیتی، ویندوز ۷ نمیتواند نیازهای سطح بالای امنیتی شرکتها و مؤسسات فعال در حوزهی IT را برآورده کند.
به نظر میرسد کمپین اخیر مایکروسافت با محوریت امنیت و با هدف ترغیب سازمانها به مهاجرت به ویندوز ۱۰، تاکنون موفقیتآمیز بوده است؛ چرا که پژوهشها نشان میدهند سازمانها و مؤسسات، بسیار سریعتر از دوران مهاجرت از ویندوز xp به ویندوز ۷، در حال پذیرش ویندوز ۱۰ هستند.
نظرسنجی جدید مؤسسهی تحلیلگر گارتنر نشان از آن دارد که ۸۵ درصد از سازمانها تا پایان سال جاری میلادی، مهاجرت به ویندوز ۱۰ را آغاز خواهند کرد و بسیاری از این مؤسسات و سازمانها، دلیل این امر را بالا بردن سطح امنیت عنوان میکنند.اما دلایل دیگری که توسط سازمانها در پاسخ به سؤال مؤسسهی گارتنر مطرح شده، شامل مواردی همچون پایان پشتیبانی از ویندوز ۷ تا پایان سال ۲۰۲۰، اجرای اپلیکیشنهای یونیورسال روی پیسی و دستگاههای موبایل و تجربهی لمسی بهتر در دستگاههای ۲ در ۱ مانند سرفیس پرو مایکروسافت یا تبلتها است. حدود یک سوم از سازمانهایی که در این نظرسنجی شرکت کردهاند، موارد یادشده را بهعنوان دلایل مهاجرت خود به ویندوز ۱۰ مطرح کردهاند.
گارتنر در جریان نظرسنجی سال ۲۰۱۵ خود، تخمین زد که احتمالا حدود ۵۰ درصد از سازمانها، فرایند ارتقاء به ویندوز ۱۰ را آغاز خواهند کرد. در آن زمان، دلایل اصلی برای مهاجرت به نسخهی جدید سیستمعامل مایکروسافت، پایان پشتیبانی از ویندوز ۷، سازگاری بسیار خوب با اپلیکیشنها و دستگاههای ویندوز ۷ و تقاضای بالا برای تبلتها و دستگاههای ۲ در ۱ عنوان شده بود.
بررسیهای گارتنر نشان میدهند سازمانها در پی بهروزرسانی سختافزار خود نیز هستند؛ چرا که دستگاهها در مسیر بهینه شدن برای اجرای بهتر قابلیتهای ویندوز قرار دارند.
مایک اشریچ، تحلیلگر ارشد گارتنر میگوید:
در نظرسنجی گارتنر، علاقهی شرکتکنندگان برای خرید دستگاههای جدید نسبت به گذشته افزایش قابل توجهی داشته است؛ چرا که سازمانها شاهد بهینهسازی محصولات نسل سوم و چهارم برای اجرای ویندوز ۱۰، به همراه عمر باتری بالاتر، نمایشگرهای لمسی و قابلیتهای دیگر ویندوز ۱۰ بودهاند. تمایل به خرید لپتاپهای تبدیلشدنی افزایش یافته است؛ چرا که سازمانها از مرحلهی تست به مرحلهی خرید و مهاجرت به ویندوز ۱۰ رسیدهاند.
منبع:ZDNET